Vločky ovesné.jpg

Ovesné vločky 400g

Ovesné vločky mají vysoký obsah živin – bílkovin, nenasycených mastných kyselin, slizových látek, vitamínů B1, B6 a E. Obsahují také železo a vápník, fosfor a lecitin. Jsou poměrně lehce stravitelné a známé jsou i svým obsahem lehce rozpustné vlákniny, která reguluje cholesterol a glukózu v krvi. Ovesné vločky pomáhají snižovat krevní tlak, blahodárně působí na nervovou soustavu a tlumí zvýšenou činnost štítné žlázy.

44 Kč

Vločky ječné.jpg

Ječné vločky 400g

Ječné vločky mají vysoký podíl nutričně hodnotných látek, především vitaminů skupiny B. Ječné vločky snižují hladinu cholesterolu v krvi, pomáhají při prevenci a léčbě civilizačních onemocnění srdce a cév a pozitivně ovlivňují peristaltiku střev.

46 Kč

_MG_8301.jpg

BIO Ovesné vločky 400g

Ovesné vločky mají vysoký obsah živin – bílkovin, nenasycených mastných kyselin, slizových látek, vitamínů B1, B6 a E. Obsahují také železo a vápník, fosfor a lecitin. Jsou poměrně lehce stravitelné a známé jsou i svým obsahem lehce rozpustné vlákniny, která reguluje cholesterol a glukózu v krvi. Ovesné vločky pomáhají snižovat krevní tlak, blahodárně působí na nervovou soustavu a tlumí zvýšenou činnost štítné žlázy.

Certifikováno v EZ CZ-BIO-002

70 Kč

rýžové.jpg

BIO Rýžové vločky 300g

Rýžové vločky jsou bezlepkové a lehce stravitelné. Škrob se tráví a absorbuje pomalu a při tom trvale uvolňuje do krve glukózu, což pomáhá kontrolovat hladinu krevního cukru u diabetiků. Jsou také vhodnou redukční potravinou. Vločky vyrobené z celozrnné rýže mají významné množství vitaminu B1 a E.

Certifikováno v EZ CZ-BIO-002

76 Kč

pohankové vločky.jpg

BIO pohankové vločky 300g

Pohankové vločky jsou přirozeně bezlepkové. Obsahují vlákninu, nenasycené mastné kyseliny, rutin, či řadu vitamínů a minerálních látek (vitamíny skupiny B, vitamín E, vápník, železo, draslík, fosfor, mangan, zinek aj.). Má příznivé složení vysoce kvalitních tuků, obsahuje zejména kyselinu linoleovou, která pomáhá snižovat koncentraci cholesterolu v krvi a snižuje srážení krve v cévách. Nejdůležitější látka, kterou pohanka obsahuje je rutin (vitamin P), který podporuje vstřebávání vitamínu C a příznivě ovlivňuje celý cévní systém.Pohankové vločky se vyrábí šetrným vločkováním ze zrn pohanky, jednoleté rdesnovité rostliny. I když dle botanického druhu není obilovinou, bývá mezi ně řazena, protože má podobně moučná zrna jako obilí. Její pravlastí jsou jižní svahy Himaláje.

Certifikováno v EZ CZ-BIO-002

94 Kč