Brusinky lyofilizované.jpg

Brusinky mrazem sušené

Brusinky obsahují především antioxidanty, dále vyváženou směs vitaminů (C, A, K) a minerálních látek (hořčík, mangan, forsfor, draslík). Brusinky jsou plodem tzv. americké brusinky, pro které existuje český botanický název klikva velkoplodá. 

Lyofilizace neboli sušení mrazem je jedním ze způsobů sušení. Ovoce je sušeno hlubokým mražením za velmi nízkého tlaku. Sušené ovoce si v maximální míře zachová svou původní texturu a aroma, a také všechny minerály a vitamíny, které jsou v daném ovoci obsaženy. Takto vysušené ovoce je oproti běžnému sušení 100% přírodní a bez přidaného cukru, zachovává si chuť i barvu. Lyofilizace eliminuje většinu mikrobiálních nečistot a zajišťuje dlouhou trvanlivost produktu.

Složení:

brusinky lyofilizované, celé

Dostupnost: skladem
21 Kč
Cena bez DPH 18 Kč
ks

Potřebujete se na něco zeptat? Napište nám na info@jezkuv-statek.cz.