Vymüsli si vlastní müsli…
Švestky sušené
Z hlavních živin jsou v sušených švestkách zastoupeny zejména sacharidy (asi 50 %) ve formě glukózy a sacharózy. Dále zde najdeme velké množství vlákniny a jiných zdraví prospěšných látek, jako je například draslík, bor, provitamín A či některé vitamíny. Obsažená vláknina pomáhá zlepšit trávení a zabraňuje zácpě. Prvek bor je významný při prevenci osteoporózy. Sušené švestky mají rovněž pozitivní vliv na látkovou výměnu, upravují krevní tlak a zlepšují paměť. Toto sušené ovoce by neměli konzumovat lidé s onemocněním ledvin a žlučníku, protože je zdrojem problematických šťavelanů.
Složení:sušené švestky, palmový olej, konzervant sorbát draselný
Dostupnost: skladem
10 Kč
Cena bez DPH 9 Kč
Potřebujete se na něco zeptat? Napište nám na info@jezkuv-statek.cz.