Rýžové vločky BIO.jpg

Rýžové vločky BIO

Rýžové vločky jsou bezlepkové a lehce stravitelné. Škrob se tráví a absorbuje pomalu a při tom trvale uvolňuje do krve glukózu, což pomáhá kontrolovat hladinu krevního cukru u diabetiků. Jsou také vhodnou redukční potravinou. Vločky vyrobené z celozrnné rýže mají významné množství vitaminu B1 a E.

Rýžové vločky se vyrábí z celozrnné rýže. Rýže pochází z povodí Perlové řeky v Číně, kde byla domestikována před 8 200–13 500 lety.

Certifikováno v EZ CZ-BIO-002

Složení:

BIO rýžové vločky celozrnné

Dostupnost: skladem
4 Kč
Cena bez DPH 3 Kč
ks

Potřebujete se na něco zeptat? Napište nám na info@jezkuv-statek.cz.