Rýžové vločky BIO
Rýžové vločky jsou bezlepkové a lehce stravitelné. Škrob se tráví a absorbuje pomalu a při tom trvale uvolňuje do krve glukózu, což pomáhá kontrolovat hladinu krevního cukru u diabetiků. Jsou také vhodnou redukční potravinou. Vločky vyrobené z celozrnné rýže mají významné množství vitaminu B1 a E.
Rýžové vločky se vyrábí z celozrnné rýže. Rýže pochází z povodí Perlové řeky v Číně, kde byla domestikována před 8 200–13 500 lety.
Certifikováno v EZ CZ-BIO-002
Původ: Itálie
Výživové hodnoty ve 100g
Tuky | 2 g |
- nasyc. mastné kyseliny | 1 g |
Sacharidy | 74 g |
- z toho cukry | 2 g |
Bílkoviny | 8 g |
Sůl | 0.03 g |
Energetická hodnota v kJ | 1484 kJ |
Energie v kcal | 350 kcal |
Složení:
BIO rýžové vločky celozrnné