Kvalitních paštik je na českém trhu opravdu poskrovnu. Když si přečtete na příklad složení paštik v supermarketu, tak zjistíte, že jde o elaboráty, které by s přehledem mohly tvořit obsah menší knihy. Paštiky jsou mnohdy (skoro vždy) plné chemie a náhražek. Začít prodávat kvalitní paštiku z tradičních surovin pro nás proto byl logický krok. Jako dodavatele jsme si zvolili místního výrobce Jatka Nový Rychnov se sídlem na Vysočině. 

  

Proč jsme jsme zvolili právě Nový Rychnov?

Pro volbu Nového Rychnova rozhodlo hned několik faktů. Tím nejzásadnějším je kvalita masa, kterou dokážou nabídnout. 

  • Mají čerstvé maso bez antibiotik a hormonů
  • Potravu si zajišťují z vlastních polí
  • Na vše dohlíží přísná veterinární kontrola
  • Maso zpracovávají výhradně čerstvé
  • Jejich výrobky jsou bez náhražek a chemie

Jaké je složení paštik?

Složení paštik je až překvapivě jednoduché. Najdete v nich maso, vývar, cibuli, koření sůl. Přičemž se dle druhu paštiky mohou ingredience drobně měnit, ale v zásadě tyto ingredience tvoří základ všech paštik. Jak vidíte, výborné paštiky se dají vyrobit i bez náhražek a chemických konzervantů.