Ostružiny lyofilizované.jpg

Ostružiny mrazem sušené

Ostružiny obsahují velké množství vitamínu C a B, antioxidanty, minerály jako jsou vápník, hořčík, draslík, železo a karoteny.

Lyofilizace neboli sušení mrazem je jedním ze způsobů sušení. Ovoce je sušeno hlubokým mražením za velmi nízkého tlaku. Sušené ovoce si v maximální míře zachová svou původní texturu a aroma, a také všechny minerály a vitamíny, které jsou v daném ovoci obsaženy. Takto vysušené ovoce je oproti běžnému sušení 100% přírodní a bez přidaného cukru, zachovává si chuť i barvu. Lyofilizace eliminuje většinu mikrobiálních nečistot a zajišťuje dlouhou trvanlivost produktu.

Složení:

ostružiny lyofilizované, celé

Dostupnost: skladem
30 Kč
Cena bez DPH 26 Kč
ks

Potřebujete se na něco zeptat? Napište nám na info@jezkuv-statek.cz.