Mandle natural.jpg

Mandle natural

Mandle díky obsahu flavonoidů, fytosterolů, mono- a polynenasycených tuků přispívají ke snížení výskytu kardiovaskulárních chorob. Jsou významným zdrojem minerálních látek (ve 100 g : 290 mg hořčíku, 260 mg vápníku, 730 mg draslíku, 1 mg mědi a 3 mg zinku) a vitamínů skupiny B či vitamínu E, které pomohou udržet zdravou pleť, vlasy, nehty, kosti a zuby. Tyto látky působí proti rakovině, pozitivně ovlivňují mozkovou činnost.

Mandle jsou pecky plodů mandloně obecné, která je prastarou plodinou zmíněnou již ve Starém zákoně. 

Složení:

mandle natural (neloupané)

Alergeny:

Mandle natural

Dostupnost: skladem
18 Kč
Cena bez DPH 16 Kč
ks

Potřebujete se na něco zeptat? Napište nám na info@jezkuv-statek.cz.