Vymüsli si vlastní müsli…
Broskve mrazem sušené
Doporučujeme
Broskve mají mnoho železa, beta-karotenu, vitamínů skupiny B či vitamínu C. Dále zde najdeme draslík, vápník, selen, zinek, měď a flavonoidy.
Lyofilizace neboli sušení mrazem je jedním ze způsobů sušení. Ovoce je sušeno hlubokým mražením za velmi nízkého tlaku. Sušené ovoce si v maximální míře zachová svou původní texturu a aroma, a také všechny minerály a vitamíny, které jsou v daném ovoci obsaženy. Takto vysušené ovoce je oproti běžnému sušení 100% přírodní a bez přidaného cukru, zachovává si chuť i barvu. Lyofilizace eliminuje většinu mikrobiálních nečistot a zajišťuje dlouhou trvanlivost produktu.
Složení:broskve lyofilizovaná, drobné kousky (1-4 mm)
Dostupnost: skladem
17 Kč
Cena bez DPH 15 Kč
Potřebujete se na něco zeptat? Napište nám na info@jezkuv-statek.cz.