Kiwi lyofilizoavané.jpg

Kiwi mrazem sušené

Doporučujeme

Kiwi, botanicky aktinídie lahodná, je popínavá rostlina původem z Číny. Kiwi obsahuje velké množství vitamínu C a hořčík, draslík, fosfor, vápník a sodík.

Lyofilizace neboli sušení mrazem je jedním ze způsobů sušení. Ovoce je sušeno hlubokým mražením za velmi nízkého tlaku. Sušené ovoce si v maximální míře zachová svou původní texturu a aroma, a také všechny minerály a vitamíny, které jsou v daném ovoci obsaženy. Takto vysušené ovoce je oproti běžnému sušení 100% přírodní a bez přidaného cukru, zachovává si chuť i barvu. Lyofilizace eliminuje většinu mikrobiálních nečistot a zajišťuje dlouhou trvanlivost produktu.

Složení:

kiwi lyofilizované,drobné kousky (1-10 mm)

Dostupnost: skladem
15 Kč
Cena bez DPH 13 Kč
ks

Potřebujete se na něco zeptat? Napište nám na info@jezkuv-statek.cz.