Kamultové vločky BIO.jpg

Kamutové vločky BIO

Kamutové vločky mají v průměru o 30 % více proteinu než běžné druhy pšenice a zvýšený obsah vitaminů E, B1, B2, fosforu, hořčíku, zinku, kyseliny pantotenové, mědi, selenu a komplexních sacharidů. Kamutové vločky mají obecně nízký glykemický index, jsou tedy prospěšné při dietě, pro diabetiky a sportovce.

Kamut je znovuobjevenou starověkou varietou pšenice nazývanou rovněž pšenice Khorasan. Pokud je člověk alergický na odrůdu pšenice seté, která se dává do většiny pekařských výrobků a má vysoký podíl lepku, mohou mu být potraviny vyrobené z obilí kamut výbornou alternativou.

Certifikováno v EZ CZ-BIO-002

 

Složení:

BIO kamutové vločky

Alergeny:

lepek

Dostupnost: skladem
6 Kč
Cena bez DPH 5 Kč
ks

Potřebujete se na něco zeptat? Napište nám na info@jezkuv-statek.cz.