Jahody lyofilizované.jpg

Jahody mrazem sušené

Doporučujeme

Jahody obsahují velké množství vitamínu C a organických kyselin. Z minerálních látek je v jahodě zastoupen převážně draslík, zinek, hořčík, síra, vápník.

Lyofilizace neboli sušení mrazem je jedním ze způsobů sušení. Ovoce je sušeno hlubokým mražením za velmi nízkého tlaku. Sušené ovoce si v maximální míře zachová svou původní texturu a aroma, a také všechny minerály a vitamíny, které jsou v daném ovoci obsaženy. Takto vysušené ovoce je oproti běžnému sušení 100% přírodní a bez přidaného cukru, zachovává si chuť i barvu. Lyofilizace eliminuje většinu mikrobiálních nečistot a zajišťuje dlouhou trvanlivost produktu.

Složení:

jahody lyofilizované, plátky

Dostupnost: skladem
19 Kč
Cena bez DPH 17 Kč
ks

Potřebujete se na něco zeptat? Napište nám na info@jezkuv-statek.cz.