Hrušky lyofilizované.jpg

Hrušky mrazem sušené

Hrušky obsahují kyselinu listovou, vitamín A, C, B, zinek, draslík, vápník, železo, jód, fosfor a hořčík.

Lyofilizace neboli sušení mrazem je jedním ze způsobů sušení. Ovoce je sušeno hlubokým mražením za velmi nízkého tlaku. Sušené ovoce si v maximální míře zachová svou původní texturu a aroma, a také všechny minerály a vitamíny, které jsou v daném ovoci obsaženy. Takto vysušené ovoce je oproti běžnému sušení 100% přírodní a bez přidaného cukru, zachovává si chuť i barvu. Lyofilizace eliminuje většinu mikrobiálních nečistot a zajišťuje dlouhou trvanlivost produktu.

Složení:

hrušky lyofilizované, drobné kousky (1-6 mm)

Dostupnost: skladem
30 Kč
Cena bez DPH 26 Kč
ks

Potřebujete se na něco zeptat? Napište nám na info@jezkuv-statek.cz.